Bakoba konstrukcijski set Pioneer

  • 99,41€ 749,00kn

Bakoba konstrukcijski set Pioneer - Postanite pionir i gradite revolucionarne stvari!S ovim setom nikada nećete ostati bez stvari za izgradnju - automobili, motocikli, roboti, vjetrenjače, zrakoplovi ili čitava životinjska kralj


Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Proizvođač: Bakoba

Model: B5901

Tagovi:  uskrs2023

Bakoba konstrukcijski set Pioneer

Postanite pionir i gradite revolucionarne stvari!

S ovim setom nikada nećete ostati bez stvari za izgradnju - automobili, motocikli, roboti, vjetrenjače, zrakoplovi ili čitava životinjska kraljevstava. Naravno, možete i pustiti mašti na volju i izgraditi nešto potpuno novo i drugačije, a ako vam zatreba pomoć, u setu dolaze uputstva za slaganje nekoliko početnih konstrukcija.

Osim klasičnih dijelova za slaganje, dio seta čine i dijelovi u obliku očiju kako bi zmaj, slon ili pak autić dobio osobnost te na taj način 'oživio'.  A ako izgradite brod  - možete se njime igrati u vodi jer Bakoba igračke plutaju na vodi i vodootporne su!

Dio seta je i "konektor" uz čiju pomoć možete kombinirati i spajati konstrukcijske dijelove Bakoba s drugim građevinskim kockama, što vam proširuje mogućnost kreiranja cool setova.

Bakoba dijelovi su mekani, sigurni i 'tihi' (samim time što su mekani ne proizvode glasne zvukove ako recimo padnu na pod).

BAKOBA setovi imaju STEM certifikat kao edukativna igračka koja poboljšava dječje motoričke sposobnosti i kreativnost. Uz to, Bakoba je dobitnik Reddot nagrade za dizajn za inovativan dizajn igračke.

Dob: za djecu od 3 godine nadalje

Materijal: dijelovi su izrađeni od netoksične EVA pjene koja u sebi nema ftalata niti drugih štetnih supstanci

Bakoba dijelovi se mogu prati u perilici rublja na temperaturi do 40ºC

Broj dijelova u setu: 116 kom

Dob djeteta
Dob djeteta 3+ god

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!