BIBS x Liberty Colour dude (okrugle kaučuk) - Eloise/Sage mix

  • 11,95€

BIBS x Liberty Colour dude (okrugle kaučuk) - Eloise/Sage mix - BIBS x Liberty Colour dude (okrugle kaučuk) - Eloise/Sage mix - BIBS prvi puta ima – uzorak! Skandinavski BIBS dizajn oplemenjen je veličanstvenim i povijesnim uzorcima britanskog luksuznog b


Dodaj u listu želja

Usporedi

Proizvođač: BIBS

Model: BIBSLIBCOLESM

BIBS x Liberty Colour dude (okrugle kaučuk) - Eloise/Sage mix

BIBS prvi puta ima – uzorak! Skandinavski BIBS dizajn oplemenjen je veličanstvenim i povijesnim uzorcima britanskog luksuznog brenda Liberty, brenda tekstila s tradicijom od 148 godina.

Suštinski britanska bezvremenska elegancija i poetičnost Liberty uzoraka u ovoj je prelijepoj kolekciji susrela BIBS dude i tekstile koji nisu samo praktični, nego i sa posebnim stilom. Liberty cvjetni uzorci Capel, Eloise i Chamomile Lawn pomno su odabrani kao savršeni za ukrašavanje okvira BIBS Colour i BIBS De Lux duda te uljepšavaju i selekciju BIBS tekstila.

 

BIBS Colour duda ima sisač u obliku trešnje tako da imitira majčinu bradavicu kako bi se dijete moglo lakše naviknuti na nju. Okvir dude je blago zaobljen prema van kako bi se umanjila mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta. BIBS Colour duda je izrađena od prirodne kaučuk gume, a okvir dude je od polipropilena sigurnog za hranu. Duda je savitljiva i dijete može istisnuti zrak iz nje te se time također oponaša prirodno sisanje bebe dok je na majčinim grudima. BIBS Colour dude dolaze u tri veličine:

  • veličina 1 prikladna je za uzrast 0+ mjeseci
  • veličina 2 prikladna je za uzrast 6+ mjeseci
  • veličina 3 prikladna je za uzrast 18+ mjeseci (dostupne samo u određenim bojama)

Ostale značajke BIBS Colour duda:

  • bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata
  • dizajnirano i proizvedeno u Danskoj/EU
  • zadovoljava europski standard EN 1400+A2
  • u pakiranju dolaze 2 dude u bojama kao na slici

VAŽNO: BIBS dude se proizvode od prirodnog materijala – gume drveta kaučuka. Prirodna guma se upotrebom (sisanjem) mijenja – postaje šira i veća, a boja dude postaje tamnija. Iz higijenskih i sigurnosnih razloga, dudu je potrebno mijenjati svaka 4 tjedna, odnosno kad postanu vidljive gore navedene promjene. Dodatno, ako se predugo koristi ista duda koja je sisanjem postala veća i šira, dijete se navikne na takvu veću dudu pa postoji mogućnost da neće htjeti prihvatiti novu. Naša je preporuka da slijedite uputu proizvođača kako bi beba nesmetano i sigurno mogla koristiti dudu. 

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!