Connetix Rainbow Starter Pack 62 komada

  • 80,00€ 602,75kn

Connetix Rainbow Starter Pack 62 komada - Connetix Rainbow Starter Pack potiče dječju kreativnost te nudi beskrajne mogućnosti igre!Poticanje učenja kroz igru je samo jedna od karakteristika Rainbow Starter Pack kompleta.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Proizvođač: Brave Toys

Model: CON-EU-62

Tagovi:  connetix

Connetix Rainbow Starter Pack 62 komada

Connetix Rainbow Starter Pack potiče dječju kreativnost te nudi beskrajne mogućnosti igre!

Poticanje učenja kroz igru je samo jedna od karakteristika Rainbow Starter Pack kompleta. U setu se nalaze razni oblici u više boja, uključujući ograde i vrata za kućice! Igralo se dijete samo ili uz pomoć roditelja ili prijatelja, Rainbow Starter Pack potiče STEM učenje kao i razvijanje motorike i kreativnosti. 

Djeca mogu slagati razne oblike uz pomoć malo mašte. Mostovi, tornjevi, brodovi, kućice i razne životinje samo su neki od primjera. Dijelovi se spajaju magnetima te se vrlo lako sastave željeni oblici.

Paket sadrži: 4 velika kvadrata, 24 mala kvadrata, 12  jednakostraničnih trokuta, 8 pravokutnih trokuta, 6 jednakokračnih trokuta, 4 prozora, 4 vrata, knjižica sa primjerima

Preporučena dob igre: 3+ godine 

Svi dijelovi ovog seta napravljeni su od netoksične ABS plastike te su BPA i Phalatale free što znači da nemaju toksične tvari u sebi te su testirani za sigurnost.

Čvrsti dizajn Connetix dijelova također omogućuje dugotrajnost proizvoda


Dob djeteta
Dob djeteta 3+ god

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!