Dvorac lavljeg srca

  • 132,59€ 999,00kn

Dvorac lavljeg srca - Na ulazu u dvorac nalazi se veliki pokretni most koji se može podizati i spuštati, a nepozvane će goste spriječiti i drvena rešetka koja se također može podizati i spuštati.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Proizvođač: Le Toy Van

Model: TV290

Tagovi:  uskrs2023

Dvorac lavljeg srca

Na ulazu u dvorac nalazi se veliki pokretni most koji se može podizati i spuštati, a nepozvane će goste spriječiti i drvena rešetka koja se također može podizati i spuštati. Ima ukupno 7 tornjeva od kojih je jedan zatvor, drugi promatračnica, a na trećem se nalazi kolotura s vitlom za podizanje tereta. Dvorac se nalazi na detaljno oslikanoj podlozi, a kako bi igra bila potpuna, tu su i razne ljestve te zastave. Veličinom odgovara ostalim Le Toy Van igračkama i lutkicama pa se može kombinirati i nadograđivati.

Dvorac je dobio i Toy Award nagradu i odobrenje udruge Fundamentally Children koja na temelju mišljenja stručnjaka testira igračke u 4 nepovezane situacije. Stručnjaci promatraju djecu dok se igraju u prirodnom okruženju i na temelju toga daju povratne infomacije za svaku igračku koju testiraju.

Vidite li i tajni prolaz s prednje strane dvorca?

Lako i brzo se sastavlja.

  • Dob: 3 godine +
Dob djeteta
Dob djeteta 3+ god

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!