Igračke za pod bor: kreativne ideje za božićne poklone
20 Dec

Igračke za pod bor: kreativne ideje za božićne poklone

Objavio: Atelier Bébés Pročitano: 1709 Komentari: 0

Posljednji dani prije Božića znaju biti stresni. Malobrojni su među nama koji su obavili sav božićni shopping za klince početkom mjeseca. Ipak, većina nas ostavlja to za posljednjih nekoliko dana. No, kako u silnom blještavilu i neminovnoj gužvi pronaći igračke za pod bor koje će biti originalne i lijepe? I kako da ti pokloni budu nešto što će im zaista koristiti? Donosimo deset ideja - poredanih po uzrastu!


Žirafa Sophie prsten za zubiće - od rođenja


Ako niste sigurni što pokloniti malenom nećaku, susjedu ili djetetu prijatelja, gumena žirafa Sophie bit će omiljen izbor. Proizvedena od 100% kaučuka i ručno bojana prirodnim pigmentima, sigurna je za najmanje. Ujedno, omogućit će malo više mira za roditelje kad se pojave prvi zubići.
Djeco piramida za slaganje - od 12 mjeseci naviše


Set od kocaka koji ima šumske životinje s jedne, a brojeve s druge strane zanimljiva je didaktička igračka za djecu. Može im pomoći u razvoju fine motorike, učenju brojeva i njihovog međusobnog odnosa te imena životinja. Ove kocke dolaze u kompaktnom pakiranju pa neće zauzimati mnogo mjesta kad se pospreme.


Aktivna kocka za najmanje - od 18 mjeseci do 3 godine


Odabir igračke za pod bor koja će se svidjeti svima mnogo je jednostavniji uz ovu višenamjensku drvenu kocku. Ona sadrži različite aktivnosti na svakoj od svojih šest strana. Time će teško dosaditi djeci i može zamijeniti nekoliko različitih igračaka odjednom. Zbog svoje praktičnosti, bit će omiljeni rekvizit za izlete i odmore. Sadrži ksilofon sa štapićem, kotačiće, prozorčić, vrata s brojevima i slovima te brojčanik.
Snježna kugla/noćna lampa jednorog


Ova predivna snježna kugla ujedno ima funkciju noćne lampe, koja se gasi preko ugrađenog tajmera nakon 45 minuta. Pokreću je baterije tako da ne morate brinuti o sigurnosti djeteta ili duljini kablova. Izvrsno će poslužiti kod uspavljivanja i za djecu koja se boje mraka. Možete izabrati i kuglu s balerinom, lanetom ili Lilom i Pupi.


Moja kućica iz snova - od 3 godina naviše


Sjećate li se svojih prvih barbika i njihovih kućica na rasklapanje? Ova drvena kućica za lutke je ostvarenje dječjih snova! Rasprostire se na dva kata i opremljena je s 30 komada različitog namještaja. Razvijat će maštu vaše djece, uživljavanje u različite uloge te ih zaokupiti satima dok uživaju u njenim pažljivo osmišljenim detaljima.
Kofer - utrka formula - od 3 do 6 godina


Utrkivanje je jedna od omiljenih aktivnosti mnoge djece: ovako mogu oponašati svoje omiljene heroje iz formule 1 ili reli natjecanja. Ovaj set ima 3 drvena trkaća autića na koje se mogu nalijepiti oznake država za koje se natječu. Staza dolazi u obliku puzzli koje se mogu slagati po želji i tako mijenjati oblik piste. Uz to, set sadrži i gledalište s publikom koja će zainteresirano promatrati pobjede vaših najmanjih.


Set građevinskih vozila - od 3 godine naviše


Klasik među igračkama: set građevinskih vozila bit će izvrstan za samostalnu igru, ali i trenutke igre s braćom ili malenim prijateljima. Sastoji se od pet vozila i dva čunja, pomoću kojih će mališan moći urediti vlastitu građevinsku zonu. A tko zna, možda i odgojiti budućeg poduzetnika ili inženjera?
Kutija s magnetima - Grimase - od 3 do 8 godina


Ova je zanimljiva kutija napravljena u obliku knjige, čiji je poklopac magnetiziran te se na njega mogu slagati magnetići. Sastoji se od 70 različitih magneta te 12 kartica s predlošcima za slaganje. Na lice se slažu različiti magneti i tako se kreiraju grimase. Ova kutija pomaže djetetu razvijati emocionalnu i socijalnu inteligenciju te istraživati vlastitu kreativnost.


Set za čaj Honeybake - od 3 godine naviše


U dobi od 3 godine, djecu jako zanimaju igračke koje sliče stvarnim likovima ili one koje im omogućavaju oponašanje vaših svakodnevnih aktivnosti. Uz ovaj set za čaj moći će se igrati “velikih”, a ujedno početi razvijati svoju sposobnost igre s drugom djecom i onoga što im ponekad teško pada: dijeljenje.
Auto garaža Le Grand - od 3 godine naviše


Ova velika, drvena garaža sastoji se od tri etaže: prizemlja, prvog i drugog kata. One su povezane spiralnom stazom, baš kao i prava višeetažna parkirališta. Uz garažu dolaze i autić, helikopter i benzinska pumpa. Ujedno, djeca će po njemu moći voziti i parkirati i druge male autiće, a vjerojatno će im omiljen biti parkirni lift.


Igračke naručene preko webshopa možete preuzeti i u našem dućanu u Jurišićevoj 8 u Zagrebu te tako ubrzati i olakšati svoju predbožićnu kupovinu!

Novo