Bakoba konstrukcijski set Inventor

  • 50,30€ 379,00kn

Bakoba konstrukcijski set Inventor - Ovo je savršeni set za izmišljanje vlastitih konstrukcija!Želite li izgraditi dinosaura? Učini to! Svemirski brodovi, roboti, automobili i veliki čamci? Sve je moguće.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Proizvođač: Bakoba

Model: B3901

Bakoba konstrukcijski set Inventor

Ovo je savršeni set za izmišljanje vlastitih konstrukcija!

Želite li izgraditi dinosaura? Učini to! Svemirski brodovi, roboti, automobili i veliki čamci? Sve je moguće. Pusti mašti na volju ili prati upute koje dolaze u setu kako bi stvorio fora konstrukcije. 

Osim klasičnih dijelova za slaganje, dio seta čine i dijelovi u obliku očiju kako bi robot, dinosaur ili pak autić dobio osobnost te na taj način 'oživio'.  A ako izgradite brod  - možete se njime igrati u vodi jer Bakoba igračke plutaju na vodi i vodootporne su!

Dio seta je i "konektor" uz čiju pomoć možete kombinirati i spajati konstrukcijske dijelove Bakoba s drugim građevinskim kockama, što vam proširuje mogućnost kreiranja cool setova.

Bakoba dijelovi su mekani, sigurni i 'tihi' (samim time što su mekani ne proizvode glasne zvukove ako recimo padnu na pod).

BAKOBA setovi imaju STEM certifikat kao edukativna igračka koja poboljšava dječje motoričke sposobnosti i kreativnost. Uz to, Bakoba je dobitnik Reddot nagrade za dizajn za inovativan dizajn igračke.

Dob: za djecu od 3 godine nadalje

Materijal: dijelovi su izrađeni od netoksične EVA pjene koja u sebi nema ftalata niti drugih štetnih supstanci

Bakoba dijelovi se mogu prati u perilici rublja na temperaturi do 40ºC

Broj dijelova u setu: 65 kom

Dob djeteta
Dob djeteta 3+ god

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!