Quut Set igračaka za plažu Alto

  • 199,00kn

Quut Set igračaka za plažu Alto - Krenite u svoju ljetnu avanturu opremljeni Quut favoritima koji će vam pružiti nezaboravne, zabavne trenutke provedene u igri s prijateljima ili obitelji na pijesku, u moru i na livadi!Ovaj set igračaka, koji dol

Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Proizvođač: Quut

Model: 172000

Quut Set igračaka za plažu Alto

Krenite u svoju ljetnu avanturu opremljeni Quut favoritima koji će vam pružiti nezaboravne, zabavne trenutke provedene u igri s prijateljima ili obitelji na pijesku, u moru i na livadi!

Ovaj set igračaka, koji dolazi u praktičnoj plavoj torbi na potezanje, uključuje 1 Alto i Raki.

Neće vam trebati niti jedna druga kantica... jednostavno ispunite, pritisnite i oblikujte sadržaj svojeg Alta, i za čas ćete dovršiti svoj višeslojni toranj!

Bilo da gradite jednostavan toranj, komplicirani dvorac ili cijeli grad od pijeska - Alto će vam olakšati posao. Kada završite s igrom, samo dijelove Alta stavite jedan u drugi. Pametan dizajn ove igračke spremanje i prijenos čini brzim i lakim. Osim što se može koristiti kao grablje ili lopatica, Raki će vam poslužiti i kao lijevak, sito i sredstvo za pisanje uz pomoć vode i pijeska, mogućnosti s njim su beskrajne!

Dimenzije: 15,7 x 11,1 x 5,5 cm

Proizvodi ne sadrže BPA, ftalate, lateks i mogu se reciklirati.

Namijenjeno djeci od 18 mjeseci nadalje.

Dob djeteta
Dob djeteta 10+ mj

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!