Play&Go vreća i podloga za igru Surf

  • 39,68€ 299,00kn

Play&Go vreća i podloga za igru Surf - Planirate dan provesti na plaži? Odlično, onda ćete sa sobom zasigurno ponijeti kantice, lopatice, grablje i sve ostale igračke potrebne za gradnju najboljeg dvorca od pijeska i igranje u vodi.


Dodaj u listu želja

Usporedi

Pošaljite upit

Proizvođač: Play & Go

Model: SURF 1

Play&Go vreća i podloga za igru Surf

Planirate dan provesti na plaži? Odlično, onda ćete sa sobom zasigurno ponijeti kantice, lopatice, grablje i sve ostale igračke potrebne za gradnju najboljeg dvorca od pijeska i igranje u vodi.

Nepohodne morske rekvizite lako je spremiti u Play & Go outdoor vreću koja se jednim potezom pretvara u podlogu za igranje. Podloga je vodootporna pa se vaši mališani na nju mogu leći ili se na njoj igrati u kupaćem kostimu, a zabavni print s retro surferima zauvijek će nas podsjećati na more, čak i onda kad se igramo u dvorištu.

Naš Play & Go Surf izrađen je od vrhunskog meka TPU poliestera, izrađen prema svjetskim standardima zaštite okoliša i jako je ugodan na dodir. Podesivi remen omogućuje lakše nošenje, a kada dođe vrijeme za odlazak, jednostavno povučemo uže i skupimo sve u vreću.

Sve Play & go vreće izrađene su od vrhunskog materijala prema svjetskim standardima zaštite okoliša.

Play & Go vreće imaju garanciju tri godine od originalnog datuma kupnje, ako se koriste u normalnim uvjetima i namijenjenoj namjeni.

Promjer: 140 cm

Zadnja pitanja

Pošalji upit o ovom proizvodi

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!