Blog

Kako odabrati najbolje dječje cipelice?

Objavio: Atelier Bébés Komentari: 0 Pročitano: 6675

Jeste li ikad razmišljali o tome kako nešto tako prirodno kao što je hodanje uzimamo zdravo za gotovo? One svjesne i nesvjesne procese koji čine hodanje učimo kroz prve tri godine života, i zato je odabir dječjih cipelica toliko važan.

Opširnije

Zašto je bicikl bez pedala idealan prvi korak u svijet na dva kotača?

Objavio: Atelier Bébés Komentari: 0 Pročitano: 5145

U posljednje su vrijeme bicikli bez pedala ponovno postali popularni. Za razliku od bicikala s pomoćnim kotačima, gdje dijete prvo uči okretati pedale, a tek potom održavati ravnotežu uklanjanjem pomoćnih kotača, ovdje je priča obrnuta. I izvrsno funkcionira!

Opširnije

Kako obući bebu za izlazak iz rodilišta

Objavio: Atelier Bébés Komentari: 0 Pročitano: 39694

Veliki dan se bliži? Pogledajte kako se možete pripremiti na vrijeme i pripremiti odjeću za bebicu koja će istovremeno biti i prekrasna i praktična.

Opširnije

Najbolja odjeća trenutno na sniženju: 50% na zimsku kolekciju

Objavio: Atelier Bébés Komentari: 0 Pročitano: 1509

Jedan od razloga zašto siječanj može biti lijep mjesec nije samo zato što imamo priliku početi iznova u novoj godini, već i zato što na scenu nastupaju izvrsna sniženja! Provjerite odjeću na akciji od -50%.

Opširnije

Igračke za pod bor: kreativne ideje za božićne poklone

Objavio: Atelier Bébés Komentari: 0 Pročitano: 1356

Kako u silnom blještavilu i neminovnoj gužvi pronaći igračke za pod bor koje će biti originalne i lijepe? I kako da ovi pokloni budu nešto što će djeci zaista koristiti? Donosimo deset ideja - poredanih po uzrastu!

Opširnije
Prikazano 1 do 5 od 12 (3 stranica)