O nama

Atelier Bebes otvoren je jer smo i sami, kao roditelji, željeli najbolje za svoje dijete, stoga znamo što je potrebno kako bi i vašem djetetu u svakom trenutku bilo ugodno i udobno.

Čemu smo posvećeni

Specijalizirani smo za dječju odjeću, obuću i odjevne dodatke do šeste godine života. Poznato nam je koliko je teško pronaći nešto zaista lijepo i originalno, stoga smo prvenstveno orijentirani na kvalitetu naše ponude. Stalno istražujemo nove proizvode, trendove i materijale kako bismo vam ponudili najbolje, najljepše i najkvalitetnije za vaše mališane.

Gdje nas možete susresti

Uživo nas možete upoznati u boutique trgovini u srcu Zagreba, u Jurišićevoj ulici broj 8. Naše će vam osoblje uvijek rado pomoći u izboru i pronaći upravo ono što će najbolje pristajati vašim mališanima, ili djeci vaših prijatelja. Našem smo prodajnom mjestu pridružili i ovu online trgovinu, u kojoj možete na jednostavan način pronaći upravo ono što ste tražili.

Tko nas često posjećuje

Ne dolaze nam rado samo budući i novopečeni roditelji. Čest smo izbor za (mlade) bake i djedove, krsne kumove, stričeve, ujake, tete i ujne. Neki točno znaju što žele, a neki samo znaju da žele nešto originalno za poklon. Svi su jednako dobrodošli, i svaka nas potraga jednako veseli!