Connetix Rainbow Transport Pack 50 komada

  • 69,00€

Connetix Rainbow Transport Pack 50 komada - Poticanje učenja kroz igru je samo jedna od karakteristika Rainbow set kompleta.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Proizvođač: Connetix

Model: CON-EU-50T

Tagovi:  connetix

Connetix Rainbow Transport Pack 50 komada

Poticanje učenja kroz igru je samo jedna od karakteristika Rainbow set kompleta. U setu se nalaze razni oblici u više boja, uključujući baze za autiće i prozori! Igralo se dijete samo ili uz pomoć roditelja ili prijatelja, Rainbow set potiče STEM učenje kao i razvijanje motorike i kreativnosti. 

Set je baziran na dijelovima od kojih se mogu složiti razna vozila. Djeca mogu slagati razne oblike uz pomoć malo mašte. Brodovi, autići, bageri i kamioni  samo su neki od primjera. Dijelovi se spajaju magnetima te se vrlo lako sastave željeni oblici. 

Paket sadrži: 1 kamion, 2 baze za auto, 3 jednakostraničnih trokuta, 3 pravokutnih trokuta, 2 jednakokračnih trokuta, 15 vrata, 4 mala kvadrata, 2 prozora, 18 pravokutnika, knjižicu sa primjerima

Preporučena dob igre: 3+ godine 

Svi dijelovi ovog seta napravljeni su od netoksične ABS plastike te su BPA i Phalatale free što znači da nemaju toksične tvari u sebi te su testirani za sigurnost.

Čvrsti dizajn Connetix dijelova također omogućuje dugotrajnost proizvoda


Dob djeteta
Dob djeteta 3+ god

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!