BIBS Colour dude (okrugle kaučuk) – Sky Blue/Baby Blue

  • 10,49€

BIBS Colour dude – Sky Blue/Baby Blue - Pakiranje sadrži dvije BIBS Colour dude.BIBS Colour dude (okrugle kaučuk) – Sky Blue/Baby Blue - Pakiranje sadrži dvije BIBS Colour dude.


Dodaj u listu želja

Usporedi

Proizvođač: BIBS

Model: BIBSSKBLBBBL

BIBS Colour dude (okrugle kaučuk) – Sky Blue/Baby Blue

Pakiranje sadrži dvije BIBS Colour dude.

Svjetski popularne dude danskog proizvođača BIBS, dizajnirane su i proizvode se u Danskoj.

Svjetski poznati brand s tradicijom preko 40 godina proizvodi dude od 100% prirodne gume, a čiji okvir je dizajniran tako da je blago zaobljen prema van kako bi se umanjila mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta. Sama duda koju dijete siše je oblikovana tako da imitira majčinu bradavicu kako bi se dijete moglo lakše naviknuti na nju. Duda je savitljiva i dijete može istisnuti zrak iz nje te se time također oponaša prirodno sisanje bebe dok je na majčinim grudima. BIBS Color dude dolaze u tri veličine:

  • veličina 1 prikladna je za uzrast 0+ mjeseci
  • veličina 2 prikladna je za uzrast 6+ mjeseci
  • veličina 3 prikladna je za uzrast 18+ mjeseci (dostupne samo u određenim bojama

Bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata
testirane u AMTEST i Consumer Lab Denmark laboratorijima na sigurnost i kvalitetu

VAŽNO: BIBS dude se proizvode od prirodnog materijala – gume drveta kaučuka. Prirodna guma se upotrebom (sisanjem) mijenja – postaje šira i veća, a boja dude postaje tamnija. Iz higijenskih i sigurnosnih razloga, dudu je potrebno mijenjati svaka 4 tjedna, odnosno kad postanu vidljive gore navedene promjene. Dodatno, ako se predugo koristi ista duda koja je sisanjem postala veća i šira, dijete se navikne na takvu veću dudu pa postoji mogućnost da neće htjeti prihvatiti novu. Naša je preporuka da slijedite uputu proizvođača kako bi beba nesmetano i sigurno mogla koristiti dudu 

Recenzije

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!